CONCERTAGENDA  
12 juli 2018 

Op donderdag 12 juli zingt het Overijssels Kamerkoor in Stadkamer Centrum van 20:00 tot 21:00. In dit optreden blikken de zangers met dirigent Eugène van Boheemen zingend terug op een seizoen vol gebeurtenissen: een voorjaarsconcert vol verlangen in april, het 'Reulandconcert' van juni en nog veel meer. Ook kijken ze alvast vooruit: na de zomer staan er weer mooie projecten op stapel, onder meer met de Amerikaanse componist Morten Lauridsen. En... het Overijssels Kamerkoor gaat een jubileumjaar in en wil dat het komende seizoen gaan vieren. Het belooft een spannend en ontspannend avondje te worden.

8 november 2018

c.z.o.v De Nieuwe Ster brengt ter gelegenheid van haar 90-jarig bestaan een concert. Er zal Die Schöpfung van Joseph Hayden worden uitgevoerd in theater de Spiegel om 20.00 uur. Kaarten in de voorverkoop € 25.= en € 30.= 's avonds aan de deur.

22 november 2018

Toonkunstkoor Caecilia voert ter gelegenheid van het 145 jarig bestaan van het koor, het Stabat Mater van Rossini en Messa di Gloria van Puccini uit, begeleidt door het Orkest van het Oosten. Medewerking wordt verleend door Hanneke de Wit (sopraan), Esther Kuiper (alt), Marcel Reijans (tenor) en Frans Fiselier (bas).