CONCERTAGENDA  
 
 

 
8 november 2018

c.z.o.v De Nieuwe Ster brengt ter gelegenheid van haar 90-jarig bestaan een concert. Er zal Die Schöpfung van Joseph Hayden worden uitgevoerd in theater de Spiegel om 20.00 uur. Kaarten in de voorverkoop € 25.= en € 30.= 's avonds aan de deur.

22 november 2018

Mannenkoor Mankracht geeft in samenwerking met FSO (For Sax Only) een kennismakingsconcert met als dirigent Gert Oosterwijk, om 19.30 uur in "de Terp", Radewijnsstraat 1. 

De toegang is gratis.

22 november 2018

Toonkunstkoor Caecilia voert ter gelegenheid van het 145 jarig bestaan van het koor, het Stabat Mater van Rossini en Messa di Gloria van Puccini uit, begeleidt door het Orkest van het Oosten. Medewerking wordt verleend door Hanneke de Wit (sopraan), Esther Kuiper (alt), Marcel Reijans (tenor) en Frans Fiselier (bas).


8 december 2018
 

Drie Zwolse Kamerkoren zingen Rondom Maria

Een concert door een unieke samenwerking tussen drie Zwolse kamerkoren:

Musica Vocalis, Overijssels Kamerkoor en Zwols Vocaal Ensemble.

Een programma met koorwerken uit verschillende stijlperioden. Hoofdpersoon in de gekozen werken is Maria, die symbool staat voor de universele moeder,  inclusief en voor iedereen, over de wereld bezongen en vereerd, eeuw na eeuw. Centraal in het programma staat een nieuwe compositie van de Zwolse organist en kerkmusicus Toon Hagen. Het werk zal deze avond in première gaan! Het concert vindt plaats op zaterdag 8 december 2018 om 20.00 uur in de Onze Lieve Vrouwe Basiliek, Ossenmarkt 25 in Zwolle. 

Kaarten

€15,00 (via koorleden of www.overijsselskamerkoor.nl, agenda/kaartverkoop)

€17,50 (kassa)

€10,00 (houders CJP- en studentenpas)

Jongeren tot 18 jaar gratis

 U bent van harte welkom!