Werkzaamheden bestuur

 

In 2016 hebben we 3x als bestuur vergaderd en 3x ter voorbereiding van "Zwolle zingt!". Het meeste kunnen we per mail afhandelen. Wilt u weten wat de Zangraad allemaal doet, klik dan op: Wat doen wij

 

De vergaderingen zijn meestal op woensdagavond omdat iedereen dan kan i.v.m. koorrepetities e.d. Het komende bestuursjaar moeten we dat opnieuw bekijken.

 

Daarnaast hebben we incidenteel overleg met de gemeente (in het kader van de bezuinigingen vaker: 2x met de wethouder, 3x met fracties en 1x met de gemeenteraad), met de Stadkamer (1-2x) en de commissie 4 mei (1x), dit komt meestal neer op voorzitter en secretaris.

De secretaris doet het coördinerende werk voor "Zwolle zingt!' en Open Monumentendag. Wie naar vergaderingen met derden gaat hangt, in overleg, af van voorkeuren en wie dan kan.

 

"Zwolle zingt!" kost het meeste tijd (met name van de secretaris: fondsenwerving, draaiboek van de dag zelf, onderhoud van de website zwolle-zingt.nl, coördinatie). Op de dag zelf zijn, behalve het bestuur, een tiental mensen extra nodig voor begeleiding.